Consistency is
more important
than perfection

De organiser voor jouw team!

Performance, vitaliteit en burn-out preventie met hands-on coaching en training

Je ziet je werknemers worstelen met hun dagelijkse werkzaamheden en je luistert naar hun verzuchtingen. Het is part of the job, maar het frustreert je omdat je graag iets wilt dóen voor ze. Je vraagt je af of ze druk zíjn, of zich vooral heel druk vóelen. De ene werknemer zit tegen een burn-out aan, bij de andere vermoed je juist een bore-out.

Vitaliteit en work-life balance staan volop in de aandacht in jouw bedrijf, maar hoe vul je dit concreet en vooral effectief in? Bij productivity coaching gaan vitaliteit en performance groei juist samen. Ik coach je werknemers om het heft in eigen handen te nemen.

Heel praktisch: e-mail en werkplek opschonen, rust en ruimte in de agenda brengen, projecten in behapbare acties indelen. Tijdens dit proces coach ik ze on-the-job om dagelijks gedrag aan te passen, want alleen dan verbetert de effectiviteit op lange termijn en ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei.

Ik train met name op locatie, maar individuele coaching vindt zowel online als op locatie plaats.

Wil jij je werknemers écht ondersteunen?

individuele trajecten

Bij individuele trajecten met de werknemer coach ik door samen te dóen. Ik inventariseer het belangrijkste knelpunt, en direct daarna schonen we op. Ik begeleid de werknemer naar een eenvoudige maar effectieve werkwijze die bij hem of haar past en goed vol te houden is. We vergroten de focus elke dag weer.

afdelingstrajecten

Nog effectiever zijn afdelingstrajecten: in groepsverband train ik de belangrijkste time-management principes en maak bespreekbaar hoe dit op de afdeling gaat. Daarna begeleid ik in één-op-één sessies de werknemers zodat ieder zijn eigen e-mail, agenda en to-do-lijst op orde heeft aan het einde van het traject.

Anything less than a conscious commitment to the important is an unconscious commitment to the unimportant – Steven Covey, first things first

Waarom als leidinggevende / HR voor mij kiezen?

Reviews