Authenticity – 
the courage
to be yourself

Ik ben Flyde

Flyde is Deens, het betekent “flow” en “meebewegen met de flow”. Flyde gaat ook over flying high, maar zonder jezelf geweld aan te doen.

Ik ben Productivity Coach

…ook wel zakelijk organiser in Nederland genoemd. Ik ruim op in je digitale werkomgeving en ik leer je om ballast los te laten. Zodat jij goed kunt functioneren op je werk en kan groeien op een manier die bij jou past. Ik ben aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers.

Ik ben Mieneke

Bedrijfskundige

Als technisch bedrijfskundige heb ik jarenlange werkervaring in uiteenlopende industrieën, daardoor heb ik snel een klik met jouw werk en de heersende bedrijfscultuur.

Helder

Een scherpe blik, concrete cijfers én het onderbuikgevoel, ik gebruik ze alle drie om snel tot de essentie van jouw probleem te komen. Een heldere analyse lucht op, daarna gelijk aan de slag!

Pragmatisch

Zichtbare resultaten tellen, gelijk vanaf de eerste sessie. Mijn methodiek is elegant en eenvoudig: minimale structuur voor een maximaal resultaat. Jouw baan is complex en hectisch genoeg.

Ervaringsdeskundige

Als moeder heb ik werkweken van 20 uur, 30 uur en van 40+ uur gehad, inclusief internationale reizen. Zelfs een tijdje huisvrouw geweest. Mijn advies? Zorg dat het voor jou werkt!

Internationaal

Ik heb gewerkt op verschillende plekken in Europa, en gebackpackt door andere werelddelen. Met mijn gezin heb ik 6 jaar in Duitsland gewerkt en gewoond. Het geeft een brede blik op succes en work-life balance.

Eigenzinnig

Succes is persoonlijk. Ik ga buiten de gebaande paden, niet omdat het moet, maar om dicht bij mezelf te blijven, terwijl ik de kansen grijp die op mijn weg komen. Dat gun ik jou ook.

Buitenmens

Ik kan urenlang wandelen, het liefst met een frisse bries in het haar en water in de buurt. Het staat voor vrijheid en beweging. Maar ook 10-minuten rondjes doen het prima. Zo laad ik mij op. En jij?

Mijn verhaal

Een master in agrosysteemkunde in Wageningen en een professional doctorate in technische bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven, beiden geven mij een gedegen analytische basis. Maar juist als betapersoon moest ik snel toegeven dat de uitdaging en het werkplezier in de communicatie zit.

In de 20-jarige carrière die volgde werkte ik als expert in supply chain en in productieplanning. De industrieën waren divers: KLM is de bekendste van mijn voormalige werkgevers, minder bekend maar minstens zo leuk zijn de Bioscience bedrijfsonderdelen van het Ierse Kerry en van Associated British Foods. Elk bedrijf had zijn specifieke uitdagingen, maar alles kon met nuchtere analyse, liefde voor het vak en aanstekelijk enthousiasme verbeterd worden.

Bijzonder veel impact heeft mijn ervaring als Lean Master Black Belt bij Fluke gehad, een Amerikaans high-tech bedrijf binnen het conglomeraat Danaher. Een opluchting was het om zoveel gezond verstand toegepast te zien worden via de lean tools. Maar het belangrijkste was om te ervaren hoeveel verschil het maakt wanneer een bedrijf consequent de medewerkers uitdaagt, stimuleert en vrijheden geeft om zelf te verbeteren, van board room tot aan de werkvloer. Deze drive om te verbeteren binnen de eigen mogelijkheden elke dag weer, dat is nog steeds een belangrijke inspiratie als productivity coach.

Voor alle bedrijven reisde ik veel in het buitenland, maar de echte uitdaging kwam toen we als gezin naar Zuidwest Duitsland verhuisden. Op slechts 4,5 uur rijden was het een wereld van verschil, niet altijd makkelijk als werkende moeder met jonge kinderen. Het heeft me bescheidener en zelfverzekerder gemaakt, een bredere blik gegeven en daarmee de weg vrijgemaakt om te coachen.

In 2020 heb ik mij als professional organiser gecertificeerd, gespecialiseerd op zakelijke processen. Daar komt voor mij alles samen wat altijd belangrijk is in mijn carrière: goede resultaten met plezier in je werk, en een luisterend oor voor wat belangrijk is in jouw leven.

Ik woon met mijn man en twee dochters in Oosterbeek, niet al te ver van mijn tweede “Heimat” Duitsland, dichtbij alle mooie natuur die Nederland te bieden heeft. Toch zijn alle hoeken van Nederland goed te bereiken, zodat ik naar jou toe kan …

Wil jij snel de regie terug over je leven?